O meni

Pozdravljeni na moji spletni strani!

Rojena sem 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike. Sem usposobljena IST (Inner Space Techniques) terapevtka, odstranjevalka entitet (Entity Clearer) mednarodne meditacijske šole Clairvision. Sem tudi partnerka in mama. In velika ljubiteljica narave in potovanj. Delo z planetarnimi energijami, razvijanje nefizičnega videnja ter duhovna rast so moja velika strast, ki jo z veseljem delim tudi z vami.

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo vzroki za vaše težave, vaše probleme prerastete. 

Kako to poteka?

Z IST tehniko se povežete z deli vas, ki so se zaradi travmatične izkušnje v vaši preteklosti (v otroštvu ali v preteklih življenjih) zaprli, umaknili, odšli. Skozi proces čustvenega zdravljenja vas peljem do izvora, kjer vam pomagam odpreti se, podoživeti in sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in se povezati z Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.

V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem (Entity clearing) ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.

Z meditacijo vam pomagam okrepiti intuicijo, notranje vedenje in dvigniti voltažo zavesti.

Seveda se te spremembe ne zgodijo čez noč, gre za proces, v katerem vedno bolj postajate to kar ste v resnici in razvijete strukturo, moč in zavedanje, ki vam pomaga zapeljati življenje v želeni smeri.

Ne pozabite: »You can be anything, you can do anything!« (1), kar v prevodu pomeni, da ste lahko karkoli in, da zmorete  uresničiti karkoli.

Hvaležna sem za 15 let bogatih izkušenj pri individualnem in skupinskem delu s klienti s celega sveta. 

Kontakt: 041 947 246, Skype: katarina_medved
Email: katarina.bear@gmail.com

Vesela bom vašega povpraševanja!
Srečanja trenutno potekajo  večinoma na daljavo, po dogovoru tudi v živo. Govorim slovensko in angleško, razumem tudi srbo-hrvaščino in španščino.

Predlagam, da ne odlašate – začnite takoj, na primer z brezplačnim meditacijskim tečajem dr. Samuela Sagana, ki je sestavljen iz dveh predavanj in dveh vodenih vaj s posebej za to posneto glasbo: https://clairvision.org/virtual-meditation-course/index.html 

________
(1) Samuel Sagan, Atlantidske skrivnosti, http://clairvision.org/books/index.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s