O meni

Pozdravljeni na moji spletni strani!

Rojena sem 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike. Sem usposobljena IST (Inner Space Techniques) terapevtka, odstranjevalka entitet (Entity Clearer) in Astrologinja. Organiziram in pomagam na delavnicah mednarodne šole Clairvision v Sloveniji in širše. Sem tudi partnerka in mama. In velika ljubiteljica narave in potovanj. Delo z energijami in razvijanje sposobnosti videnja je moja velika strast.

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa (IST – Inner Space Technique) in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo tudi vaše težave in problemi. 

S tehniko regresije se povežete z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam odpreti se, sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.
V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – Entity clearing ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.
Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.
Z meditacijo vam pomagam okrepiti intuicijo in dvigniti voltažo zavesti.
Seveda se te spremembe ne zgodijo čez noč, gre za proces, v katerem vedno bolj in bolj postajate to kar ste v resnici in razvijete strukturo, moč in zavedanje, ki vam pomaga zapeljati svoje življenje v želeni smeri.

»You can be anything, you can do anything«, v prevodu pomeni, da smo lahko karkoli in, da zmoremo uresničiti karkoli.(1)

Hvaležna sem, da lahko opravljam to delo.

Kontakt: 041 947 246, Skype: katarina_medved
Email: katarina.bear@gmail.com, http://astrologinja.wix.com/katarina

Srečanja so možna v Savinjski dolini, v Ljubljani ali preko Skypa. Govorim slovensko, angleško, špansko in srbohrvaško.

________
(1) Samuel Sagan, Atlantidske skrivnosti, http://clairvision.org/books/index.html

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s