O meni

Pozdravljeni na moji spletni strani!IMG_6399 (1)

Rojena sem 2. aprila 1970 ob 17:45 uri v Ljubljani. Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana inženirka računalništva in informatike.

Sem usposobljena IST (Inner Space Techniques) terapevtka, inštruktorica meditacije in odstranjevalka entitet (Entity Clearer) mednarodne meditacijske šole Clairvision, pri kateri se usposabljam zadnjih 16 let.

Sem tudi partnerka in mama. In velika ljubiteljica narave in potovanj.

Razvijanje nefizičnega videnja in duhovna rast so moja velika strast, ki jo v vlogi IST terapevtke z veseljem delim s številnimi klienti s celega sveta, s katerimi sem opravila na tisoče ur IST terapij, ki potekajo v prostoru tretjega očesa. Le-te ne samo, da pomagajo sprostiti ujeta čustva in spoznati našo resnično naravo, obenem razvijajo tudi nefizične zaznave in prinašajo energijske preureditve – samozdravljenje.

S tehnikami zdravljenja s pomočjo prostora tretjega očesa IST in z astrologijo vam pomagam, da zaživite svoje potenciale – s tem pa se razrešijo vzroki za vaše težave, vaše probleme prerastete. 

Kako to poteka?

Z IST tehniko se povežete z deli vas, ki so se zaradi travmatične izkušnje v vaši preteklosti (v otroštvu ali v preteklih življenjih) zaprli, umaknili, odšli. Skozi proces čustvenega zdravljenja vas peljem do izvora, kjer vam pomagam odpreti se, podoživeti in sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in se povezati z Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi.

Včasih v tem procesu ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in nezdravih vezi), nakar z raziskovanjem in s čiščenjem (Entity clearing) ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Z astrologijo vam pomagam spoznati vaše kvalitete in energije duše ter dragocena časovna okna, ko so spremembe lažje in možnosti za transformacijo večje.

Pomagam vam vzpostaviti redno dnevno prakso meditacije, s čimer okrepite intuicijo in dvignete voltažo zavesti.

Seveda se te spremembe ne zgodijo čez noč, gre za proces, v katerem vedno bolj postajate to kar ste v resnici in razvijete strukturo, moč in zavedanje, ki vam pomaga zapeljati življenje v želeni smeri.

Ne pozabite: »You can be anything, you can do anything!« (1), kar v prevodu pomeni, da ste lahko karkoli in, da zmorete  uresničiti karkoli.

Hvaležna sem za 15 let bogatih izkušenj pri individualnem in skupinskem delu s klienti s celega sveta. 

Kontakt: 041 947 246, Email: katarina.bear@gmail.com

Vesela bom vašega povpraševanja!
Srečanja potekajo v živo in na daljavo. Govorim slovensko in angleško, razumem tudi srbo-hrvaščino in španščino.

Predlagam, da ne odlašate – začnite takoj, na primer z brezplačnim meditacijskim tečajem dr. Samuela Sagana, ki je sestavljen iz dveh predavanj in dveh vodenih vaj s posebej za to posneto glasbo: https://clairvision.org/virtual-meditation-course/index.html 

________
(1) Samuel Sagan, Atlantidske skrivnosti, http://clairvision.org/books/index.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s