Prebujanje tretjega očesa

Tretje oko je univerzalno. Indijska tradicija ga imenuje jnana-chaksu, oko znanja in sedež antar-guru-ja, ‘notranjega učitelja’. V budistični umetnosti je upodobljen kot dragulj sredi čela bud. Tretje oko je omenjeno tudi v bibliji.

V svojem bistvu je tretje oko vhod v področje notranjosti. Upanišade opisujejo človekovo telo kot mesto z desetimi vrati. Devet vrat (očesi, nosnici, ušesi, usta, sečnica, zadnjik) vodi navzven. Deseta vrata, tretje oko, vodijo v notranje svetove, v cel spekter ravni zavesti.

Vikend delavnica Prebujanje tretjega očesa vas popelje na pot prebujanje tretjega očesa s sistematično metodo razvijanja tretjega očesa kot temelja za neposredno izkušnjo notranjih svetov.

Tu ni nobene nejasnosti, napotki so jasni, tehnike natančne, prvi rezultati so takojšnji in oprijemljivi.

VSEBINA DELAVNICE

Poskusi sam, spoznaj sam!

Osnovno vodilo te dvodnevne delavnice in tega dela je neposredna osebna izkušnja in praktična uporaba pridobljenega znanja. Nabor tehnik, ki jih boste poskusili in spoznali je:

 • Meditacija prebujanja tretjega očesa.
 • Tehnike zavedanja in videnja: kako videti avro in razviti duhovno videnje.
 • Veščine energijske zaščite in prizemljitve: za situacije, ko potrebujete zaščito in/ali, ko želite preprečiti odtekanje energije.
 • Nočna vaja za regeneracijo, psihično spanje in astralno potovanje.
 • Meditacijska drža: elementi dobre drže.
 • Veščine privzdigovanja energij: za pomoč v primeru glavobola in pri sindromu kronične utrujenosti.
 • Bajanje zemeljskih linij in energijskih vrelcev: za spanje, delo, meditacijo, …

Te tehnike prinašajo jasnost, osredotočenost in zavedanje, kar nam pomaga preseči omejitve in izboljšati kvaliteto življenja.

PODROBNOSTI DOGODKA

 • Kraj: Devi joga center, Bobenčkova 4, Ljubljana
 • Čas: sobota in nedelja od 9. do 17. ure
 • Jezik: slovenščina ali angleščina s prevodom v slovenščino (znano nekaj dni pred dogodkom)
 • Prispevek: 180 € za zgodnje prijave/ redna cena je 210 € / cena na ponavljalce je 90 €

Mesto si zagotovite s plačilom akontacije 80 eur ali celotnega zneska delavnice. Za dodatne informacije pišite organizatorici delavnice Sabini Blumauer na clairvisionslovenija@gmail.com ali pokličite 031 880 220.

Naučite se upravljati z vašimi energijami in počutjem v tem vedno hitrejšem načinu življenja, kjer je naša zavest vedno bolj prepletena s številnimi novimi tehnologijami in virtualno realnostjo. 

Naslednja delavnica Prebujanje tretjega očesa v Ljubljani bo predvidoma v jeseni. Te delavnice se izvajajo po celem svetu, na spletni strani šole Clairvision poiščite tisto, ki vam je najbližje

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca se prijavite na brezplačna obvestila o dogodkih in delavnicah šole Clairvision v Sloveniji in v Evropi.

Spoznajte meditacijske tehnike za sodobne iskalce 21 stoletja, ki delujejo!

VABLJENI K OGLEDU KRATKE PREDSTAVITVE

Izvedeli boste, komu je delavnica namenjena, kaj boste z obiskom na delavnici pridobili ter po čem se to delo razlikuje od drugih meditacijskih tehnik.

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV DELAVNICE

”ATE delavnico sem izkusila kot uvod v cel teden poglabljanja v IST regresijo. Delavnica je odlična. Končno sem se naučila samostojno meditirati, razumeti, kaj sploh pomeni, da se zaščitiš in začela sem redno uporabljati tehniko povzdigovanja energij (uplifting), ki resnično dela čudeže. Vse to prinese ogromno budnosti, prisotnosti in občutka za to, kaj v resnici sem. Neskončno sem hvaležna, da je Clairvison šola prišla v moje življenje, saj je največji dar, ki sem jih dobila. S tehnikami šole sem namreč dobila Sebe in končno začela Živeti.”  Sabina

“Delavnica Prebujanje tretjega očesa je bila zame zagotovo prebojna. Prvič sem meditirala več kot pol ure v kosu in prej si nisem predstavljala, da bi mi to lahko bilo všeč. Enostavni koraki ob razumevanju širšega konteksta duhovnosti in predvsem usmerjenost na praktično izkušnjo pred teorijo so mi dali možnost, da sem doživela meditacijo – in se kmalu po tem odločila, da postane del mojega življenja. To je bil zame prvi stik s praksami šole Clairvision in delavnico priporočam vsem, ki veste, da je mogoče živeti bolj polno in da je mogoče v življenju nekaj “več”, pa ne veste kako to najti.”  Maja, Golnik

BREZPLAČNA PREDAVANJA

Dobrodošli na brezplačnih predavanjih, ki vam bodo omogočila spoznati študente, inštruktorje, znanja in energijo za šolo Clairvision. Trenutno ni razpisanega nobenega predavanja.

Na kanalu Clairvision Slovenija si lahko pogledate posnetke nekaterih preteklih predavanj. Pritisnite na SUBSCRIBE gumb na desni strani na TEJ povezavi in se naročite na kanal.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s