Meditacija, portal v notranje svetove

Spoznajte meditacijske tehnike za sodobne iskalce 21 stoletja, ki delujejo!

Za to ni potreben umik v osamo ali prenehanj euporabe sodobnih tehnologij, ravno nasprotno – meditacijske tehnike, ki preprečujejo stres, izgorelost in prinašajo jasnost, lahkotnost ter izboljšanje učinkovitosti in intuicije so narejene in primerne za vse, ki ste vpeti v dnevne obveznosti in želite svoje življenje zavestno zapeljati v želeni smeri.

Predlagam, da ne odlašate – začnite takoj z brezplačnim meditacijskim tečajem dr. Samuela Sagana, ustanovitelja mednarodne šole meditacije Clairvision. Tečaj “Meditation, Portal to Inner Worlds”, je sestavljen iz dveh predavanj in dveh vodenih vaj s posebej za to posnetimi zvoki: https://clairvision.org/virtual-meditation-course/index.html Opravite ga preko spleta v udobju svojega doma.

MOJE DARILO

Tako kot je meni, lahko tudi vam učitelj pri učenju meditacije prihrani veliko časa – dovolite, da vas podprem s svojimi dolgoletnimi izkušnjami. Moje darilo vsem, ki želite meditirati je spremljanje vašega učenja meditacije in pomoč pri vzpostavitvi redne dnevne prakse meditacije, kot je to opisano v nadaljevanju.

Na voljo sta dve opciji preko spleta:

1.) Skupinsko učenje meditacije (največ 5 oseb) s pomočjo brezplačnega tečaja meditacije v 4 delih. Le-to obsega 4 srečanja po 45 + 15, to je 60 minut, od tega 4×15 (15 minut na vsakem srečanju po opravljeni vaji), to je skupaj 60 minut brezplačnega vodenja in odgovarjanja na vprašanja.

2.) Individualno učenje meditacije s pomočjo brezplačnega tečaja meditacije v 4 delih. Le-to obsega izvedbo 4 delov meditacijskega tečaja, vsakega po 45 minut ter  2×15 (15 minut pred začetkom tečaja ter 15 minut na koncu tečaja), to je skupaj 30 minut brezplačnega posveta in odgovarjanja na vprašanja.

Termine za skupinska srečanja uskladimo z vsemi zainteresiranimi, prav tako termin za individualno srečanje. Srečanja potekajo preko aplikacije Google Meet štiri tedne zapored ali štiri zaporedne dni.

Ob prijavi na moja obvestila o dogodkih in delavnicah ter druga promocijska vabila vam podarjam: 30 ali 60 minutno BREZPLAČNO PODPORO PRI UČENJU MEDITACIJE

UČENJE MEDITACIJE V ŽIVO

V primeru, da vas zanima učenje meditacije v živo, vabljeni na meditacijsko delavnico “Prebujanje tretjega očesa”, ki jo v Sloveniji izvajamo dvakrat letno. Razpored vseh delavnic po svetu (naslov v izvirniku je “Awakening The Third Eye”), najdete na spletni strani šole Clairvision.

Ta delavnica ni brezplačna, po delavnici pa bodo na voljo brezplačna srečanja, na katerih boste lahko vadili naučene tehnike. Za več informacij o veščinah, ki jih pridobite z obiskom na delavnici, obiščite stran

ZAKAJ MEDITACIJA?

“Namen meditacije je, da presežemo vse omejitve uma in odkrijemo velikana v sebi – dvignemo voltažo zavesti.

V življenju vsakega od nas pridejo trenutki, ko morda pod silo zunanjih okoliščin naš um postane nenavadno buden in jasen, popolnoma osredotočen, zasidran v tukaj in zdaj. Občutki so ostri in natančni. V tihem spoznavanju samega sebe pridete do notranjih virov, ki jih običajno ne dosežete. Nenadoma življenje dobi smisel. Vi ste.

Takšni trenutki so v odnosu do običajnega življenja kot budnost proti spanju – zato temu rečemo prebujenje.

Nekateri iščejo prebujenje v razburljivih dejavnostih: v padalstvu, pustolovščinah … A ta vznemirjenost mine, saj je stalno odvisna od zunanje spodbude. Meditacija je pot navznoter. Vodi k notranjemu prebujenju, ki ni odvisno od spremenljivih zunanjih okoliščin.

Gre za izjemno življenje v neskončnem miru, ki leži onkraj vsega, kar lahko dojame običajni um.

Miselni procesi postanejo pretočni in se pospešijo. Srce se razcveti.

Pred vami se odpre popolnoma nov svet.” iz članka Meditacija ni samo sprostitev.

MEDITACIJSKA DELAVNICA ALI SAMOSTOJNO UČENJE MEDITACIJE?

Katere so koristi udeležbe na meditacijski delavnici, napram temu, da se poskušate naučiti meditacije sami?

“Dokler se poskušate naučiti meditacije izključno sami, obstaja velika verjetnost, da bo običajno umsko zavedanje ali klepetavi um prevladal in vas bo obdržal zaprte za druge izkušnje. Medtem pa, ko se udeležite delavnice, vas bodo preplavili različni prostori zavesti in boste na ta način dobili občutek pridiha, okusa zavesti tudi onstran običajnega razumskega zavedanja.

Ena izmed lastnost stanj zavesti je, da rada prehajajo od ene osebe na drugo, kot skozi osmozo. Zaradi česar vam, na poti meditacije, učitelj lahko prihrani mnogo časa.” iz članka Kako dosežemo, da meditacija deluje.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s