IST – tehnike prostora tretjega očesa

Spoznajte in preizkusite sklop alternativnih terapij, ki temeljijo na meditacijskih tehnikah – IST (Inner Space Techniques). Te vključujejo meditacijo, tehnike sproščanja, tehnike energetskega zdravljenja (podobno kot pri akupunkturi, a brez uporabe igel), tehnike regresije za svobodo tukaj in zdaj ter posebno vejo, ki se ukvarja z žalovanjem in izgubo, v primerih nedavne smrti ali pričakovanja smrti.

Inner Space Interactive Sourcing pomeni interaktivno iskanje vzrokov s pomočjo notranjega prostora in je ena osrednjih tehnik šole Clairvision, ki jo lahko uporabimo za različne namene: od regresije in terapije preteklih življenj do meditativnih stanj s katerimi lahko raziskujemo različna stanja zavesti brez omejitev, do povezovanja z visokimi duhovnimi bitji in izgradnje subtilnih teles.

Notranji prostor (Inner Space) je prostor tretjega očesa. Interaktivno (Interactive) pa pomeni, da se tehnika izvaja v sodelovanju med klientom in pomočnikom -povezovalcem oz. konektorjem. Iskanje vzrokov (Sourcing) pa govori o smeri procesa, s katerim iščemo izvore sedanjih čustvenih blokad in pogojenega obnašanja.

Tehniko regresije / terapijo prejšnjih življenj je v osemdesetih letih razvil doktor Samuel Sagan. Za razliko od številnih tehnik regresije, kjer klienti doživijo le sanjam podobne podobe ali nedoločne spomine na dogodke iz prejšnjih življenj, ta tehnika privede do zelo intenzivnih prebliskov, v katerih klienti začutijo sebe v drugačnem telesu in podoživijo pretekle dogodke z vsemi čuti, kot tudi prek vidnih in slušnih zaznav. To vodi do sprostitve prikritih čustvenih nabojev in do globokih duhovnih spoznanj – za mnoge kliente pomeni nov začetek življenja.

Podoživljanje izvirnih in originalnih stvari je vedno plodna transformacijska izkušnja. To lahko razumemo na več načinov. V času rojstva, na primer, se na nas vtisne veliko psiholoških lastnosti – zato pri delu na transformaciji sebe, lahko naredimo premike s podoživljanjem svojega rojstva. Z vračanjem k izvoru, v čas, ko so se stvari začele, je pogosto najboljši način, da jih razvežemo in začnemo na novo.

Kakšen je namen terapije preteklih življenje/regresije? Svoboda. Svoboda pred čustvenimi reakcijami in pogojevanjem. Skozi poglobljeno raziskovanje našega čustvenega make-up-a, se naučimo razlikovati med reakcijami in spontanostjo našega Višjega jaza. Terapija nam pomaga, da se zavemo samskar (ran) in, da vidimo njihovo pravo naravo. Od njihove povezave s fizičnim telesom: kako, kdaj in zakaj so nastale, kakšen vpliv imajo na naše življenje in del nas (karakter ali pod osebnost), ki je soglašala, dovoljevala da je prišlo do te motnje.

S tem ko razkrivamo samskare, le-te izgubijo svojo moč in vpliv na naše življenje. Notranje blokade in pogojevanje se nevtralizirajo. Osvobodite se nevroz, ki vplivajo na vaše življenje in odnose z ljudmi. Fasade iluzij padejo in zaživite bližje vašemu Višjemu jazu.

Namen tehnike regresije, terapije preteklih življenj ni, da spoznamo svoja prejšnja življenja, ampak da spoznamo sebe tukaj in zdaj.

Dodatne informacije:

Katarina Medved, Izkušena IST terapevtka, Entity Clearer in Astrologinja. Kontaktirate me lahko na katarina.bear@gmail.com, +386-41-947-246

Več informacij:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s