Astrologija odstira potenciale in priložnosti za rast

Astrologija je moja velika strast. Pogled na svet in način življenja. Orodje, ki mi pomaga videti skozi astralno telo klienta, v del ki je večen – Višji jaz. Orodje, ki prinaša vpogled v velike naravne cikluse rasti.
S svojim delom na področju astrologije vas želim navdušiti, odpreti in vam pokazati vaše potenciale, da jih zaživite na polno, obenem pa vas opozorim na priložnosti za rast in področja, kjer imate največ podpore.

“Astrologija šole Clairvision se uporablja za osebno rast, kot orodje, ki nam lahko spremeni življenje. Pomaga nam, da da vidimo sebe na različne načine. Odpre nam svet potencialov – okna v še neznane dele nas. Ker izhajamo iz filozofije svobodne volje nič ni fiksno. Astrološka karta ima veliko vidikov in obrazov – od nas je odvisno, katere kvalitete bomo razvili ter katere priložnosti v življenju bomo raziskali in zaživeli.”
Samuel Sagan, dr. medicine, ustanovitelj šole Clairvision (http://www.clairvision.org), avtor astroloških programov in knjige Planetary Forces, Alchemy and Healing

Vabljeni k prebiranju astroloških nasvetov https://www.facebook.com/ASTROLOGINJA-KATARINA-266989776678854/, ter na osebne astrološke interpretacije, več na http://astrologinja.wix.com/katarina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s