Astrologija odstira potenciale in priložnosti za rast

Astrologija je moja velika strast. Pogled na svet in način življenja. Orodje, ki mi pomaga videti skozi astralno telo klienta, v del ki je večen – Višji jaz. Orodje, ki prinaša vpogled v velike naravne cikluse rasti.
S svojim delom na področju astrologije vas želim navdušiti, odpreti in vam pokazati vaše potenciale in vašo duhovno naravo, da jih zaživite na polno, obenem pa vas opozorim na priložnosti za rast in na področja, kjer imate največ podpore.

“Astrologija šole Clairvision se uporablja za osebno rast, kot orodje, ki nam lahko spremeni življenje. Pomaga nam, da vidimo sebe na različne načine. Odpre nam svet potencialov – okna v še neznane dele nas. Ker izhajamo iz filozofije svobodne volje nič ni fiksno. Astrološka karta ima veliko vidikov in obrazov – od nas je odvisno, katere kvalitete bomo razvili ter katere priložnosti v življenju bomo raziskali in zaživeli.”
Samuel Sagan, dr. medicine, ustanovitelj šole Clairvision (http://www.clairvision.org), avtor CVA astrološkega programa in knjige Planetary Forces, Alchemy and Healing.

Vabljeni na osebne astrološke interpretacije! 

Dodatne informacije:

Katarina Medved, IST terapevtka, Entity Clearer in Astrologinja. Kontaktirate me lahko na katarina.bear@gmail.com, +386-41-947-246

Več informacij:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s